kenyeres zsák

Forradalmi ötlet a kenyeres zsák

A megkezdett, de el nem fogyasztott kenyér hamar penészedik a nejlon tasakban vagy vászon táskában? Van megoldás! A PUL béléses kenyeres zsák orvosolja a problémát. A PUL anyag légáteresztő, így nem hagyja bepenészedni a pékárut. Nem is szárad ki ebben a típusú kenyeres zsákban a termék olyan hamar, mint elődeiben tárolva.

Külső rétege pamut, így alacsony hőfokon és alacsony centrifugálással bátran mosható. Belső rétege egyébként kifordítható és nedves ronggyal áttörölhető, ezért maszatolós péksüteményt is tehetünk bele. Használatával kiiktathatjuk a rengeteg műanyag zacskót a háztartásból, amit a vásárlások alkalmával hazaviszünk.

Nemcsak az otthon sült finomságokat helyezhetjük bele, de közvetlenül a bolt polcairól is pakolhatjuk zacskó helyett a kenyeres zsákba a termékeket, majd jelezzük a pénztárnál, hogy abban vásárolunk. Ezzel csökken az általunk keletkezett szemét mennyisége. Bátran váltsunk saját zsákokra a zöldségek és gyümölcsök vásárlásakor is! Jelentéktelennek tűnhet, de óriási változást hozhat, ha lemondunk a műanyag zacskókról. Buzdítsunk erre másokat is!