elektromos zár

Elektromos zárak – Árak és egyéb hasznos tudnivalók

A zár az ajtónak olyan alkotóeleme, ami nélkül nem záródik és nem nyílik. Működésük alapján több típusa ismert, kulcsos, cilinderes, toalett és elektromos zár. Természetesen sokan szeretnek utánanézni az elektromos zár áraknak vásárlás előtt. Az oldalra kattintva széles választék áll rendelkezésre és mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő darabot. A spanyol gyártmányú, kiváló minőségű zárak árammal működnek és addig nyitható az ajtó, amíg elektromos impulzust kap.

Egyes daraboknál ki lehet iktatni ezt a lehetőséget és akkor az ajtó szabadon nyitható. Az előlap megfordítható, így bármilyen ajtóba felszerelhető, lehet jobbos vagy balos. Találunk hosszú és rövid előlapos változatokat is. Vásárláskor a zárak tökéletes működése mellett, hangsúlyt kell fektetni a méretre is. A termékeken 2 szám jelenik meg, amit a gyártó milliméterekben ad meg. Az első érték a zár külső részének a mérete, beleértve az előlapot, míg a második a kilincstengely és a kulcslyuk közötti távolság.

Elektromos zárat leggyakrabban lépcsőházak bejárati ajtójára szerelnek és a kaputelefon segítségével működtetik. Nagyon sokan mágneszárként ismerik. A ZárDepo szaküzletében biztonsági lakatok, ajtó és ablak tartozékok, postaládák, széfek és számos biztonsági kiegészítők vannak. Válassza bizalommal a széles választékú és megbízható internetes zár szaküzletet! Ha bármire szüksége van, itt megtalálja! Kedvező árak, kiváló minőség és gyors kiszállítás. Az árak változóak, attól függ, hogy milyen anyagból és milyen funkcióval rendelkezik az adott termék.

Megrendelését átveheti személyesen is a szigetszentmiklósi üzletben, ahol professzionális gépekkel kulcsmásolást végeznek, kiváló minőségű nyerskulcsok felhasználásával. Ugyanitt kések, ollók, fűnyírókések és metszőollók élezését is vállalják. Egy kattintással megrendelheti azt a műszaki cikket amire szüksége van. Ha biztonságba szeretné tudni az anyagi értékeit, akkor ne az árat nézze, hanem a minőséget és válasszon ezen prémiumkategóriás termékek közül!