3in1 babakocsik

A 3in1 babakocsik rengeteg előnye

Mi az, ami babakocsiként és autóülésként is használható? A válasz mindig a 3in1 babakocsik lesznek, hiszen bárhol és bármikor átalakíthatóak. A babakocsi a szülők egyik legjobb szövetségesévé válhat, de ehhez ki kell választani azt, amelyik tökéletesen megfelel az adott család speciális igényeinek.

A többcélú kocsik egy alvázból, egy ülésből és egy kivehető babaágyból állnak, ami a gyermek életkorának megfelelően az alvázra szerelhető. Így az autóba helyezhető hordozó felcserélhető, így az első 6 hónap után, amikor a baba már önállóan ülni tud, akkor hagyományos babakocsiként használhatjuk. A másik nagy előnyük, hogy az alváz általában összecsukható, így könnyen tárolható és szállítható az autó csomagtartójában, ami megkönnyíti a bevásárlásokat is.

A 3in1 babakocsik egy 0+ csoportba tartozó, jóváhagyott autósülést is tartalmaznak. A lényeg a jóváhagyott kifejezésen van, ami biztosítja a rövid és hosszú utazásokat is. Innentől kezdve csak azt kell eldöntenünk, hogy milyen színűt szeretnénk.