gyerek focicipő

Gyerek focicipő a különböző felületekhez

Gyermeke úgy érzi itt az idő kipróbálni a sportokat? Ilyenkor gyakran a futballra esik a választásuk. Az első és legfontosabb ebben az esetben, hogy gyerek focicipő után nézzen, méghozzá olyan típust kell keresni, ami megfelel a játékfelületnek.

A szilárd talpú gyerek focicipőt úgy tervezték, hogy maximális tapadást biztosítson a füves területeken. A beltéri játéktereken gyakran előforduló műfüves és „szőnyegszerű” gyep mindegyike különböző típusú lábbelit igényelhet. Győződjön meg róla, hogy rögtön a játéktér szerint szűkíti a keresést, különben gyerkőce kényelmetlenül fogja érezni magát meccs közben. Ha a kicsi elsősorban egy poszton játszik, akkor válassza ki az erre a feladatra tervezett darabot! A kapusoknak maximális tapadásra van szükségük a labda elindításához.

A védők nagyobb biztonságot nyújtó gyerek focicipőt igényelnek, a középpályásoknak pedig kényelmes, könnyű modellekre van szükségük, amelyek támogatják a játék során végzett futást. A támadók általában a gyorsaságra tervezett ultrakönnyű darabokat részesítik előnyben.