Gyors és sikeres gépkezelő jogosítvány tanfolyam

Gyors, hasznos és sikeres. Ez az, ami jellemző a Transzport Studium gépkezelő jogosítvány tanfolyamára, amely után bátran jelentkezhet emelőgép-kezelőnek. A tanfolyam résztvevői a sikeres vizsga után az építőiparban, szállítás, raktározás területén és egyéb munkahelyen tudnak emelőgép-kezelő pozíciót betölteni. A tanfolyam időtartama mindössze két hét, amelybe a vizsga időpontja is beletartozik.

A tanfolyam minimum 10 fő esetén indul el. Az elméleti órák két héten keresztül kedden és csütörtökön vannak megtartva, míg a gyakorlati órák, ugyancsak két héten keresztül szombati és vasárnapi napokon.

A vizsga egy írásbeli, szóbeli és gyakorlati vizsga, amely időpontját a hatóság jelöl ki minden esetben. A gépkezelő jogosítvány megszerzése bizonyos alapfeltételekkel jár, amelyek hiányában az illető nem vehet részt a tanfolyamon.

Emelőgép-kezelő minden olyan személy lehet, aki 8 általános iskolai végzettséggel és egészségügyi alkalmassággal rendelkezik, továbbá már betöltötte a 18-at, legkésőbb a hatóság által meghatározott vizsgaidőpontig.