Jól teljesít a Continental nyári gumi

Ha a valóban jó minőségű gumikról van szó, a Continentalt vétek kihagyni, hiszen ez több évtizede mindegyik típus gyártásával, piacra dobásával igazolja, hogy a legjobbak között van. Csakis dicséretet érdemel a Continental nyári gumi, ami a legnagyobb forróságban is kemény marad, megtartva a teljes tapadást, mindezt úgy, hogy közben a kopásállóság maximálisan garantált.

A Continental nyári gumi egyik kedvelt fajtája a defekttűrő abroncs. Bár ez nagyon elterjedt, még mindig sokan vannak, akik pontosan nincsenek tisztában azzal, mit is takar valójában ez. Elsősorban tanácsos megjegyezni, hogy két fajtájú defekttűrő gumi létezik. Az egyik kategóriába tartoznak az úgynevezett Self-Supporting típusok. Ezeket sokan öntámogató abroncsként ismerik.

Ennek a legfőbb adottsága, hogy a gumiréteg és az oldalfal is megvastagított, ami révén, ha egy erősebb nyomáscsökkenés jön létre, például egy defekt, ez a változatú abroncs képes megtartani a gépkocsi súlyát. A másik csoportot szintén egy erősített modell alkotja, ahol a különbség az, hogy egy fémgyűrű segítségével miatt erősebb a Continental nyári gumi belső része.