Különleges szövetek, függönyök

Kültéren elengedhetetlen a vízlepergető szövet használata

A kültéren használt textíliáknak olyan tulajdonságokkal kell rendelkezniük, amelyek alkalmassá teszik az időjárás viszontagságai ellen. Ezért nagyon fontos, hogy vízlepergető szövet kerüljön kiválasztásra, amikor külső helyszínre választunk magunknak függönyt vagy rolót.

Ha megfigyeljük az elmúlt évek időjárását, azt tapasztaljuk, hogy egyre inkább átalakulnak a meteorológiai viszonyok hazánkban is. Az utóbbi időszakban szélsőségesebbek lettek az évszakok, gyakoriak az erős viharok, esőzések, ami eddig nem volt jellemző ebben a térségben.

A jól kiválasztott vízlepergető szövet azonban ellenáll mindenféle időjárásnak, színvesztés, minőségromlás nélkül. Mivel modern gyártási technológiával készülnek, ezért magas fokú védelmet nyújtanak az UV sugárzásokkal szemben.

Egy jó minőségű vízlepergető szövet könnyen tisztítható és a speciálisan kifejlesztett szövetréteg megakadályozza a szennyeződések lerakódását is. A kínálatból mindenki kiválaszthatja a megfelelő színárnyalatú textíliát, amivel fokozni tudjuk a környezet exkluzív megjelenését.