Médiatápok kontra Belcando

Belcando táppal kapcsolatos tapasztalatimat megosztanám veletek egy rövidke tanulságos történettel körítve.
A spánielünket a párom hozta el egy településünkhöz közeli menhelyről. Minden oltást, féreghajtót, bolhairtót megkapott, elmondásuk szerint minőségi szárazeledellel volt etetve, nem is volt vele semmi gond. Sokat utána olvastam én is ennek és úgy döntöttem, ha már vállaltam egy kutyát, akkor igenis a tőlünk telhető legjobb körülmények között tartjuk és tápláljuk.

Azonban tavaly nyáron sétálni vittük csak a környező utcákba, mikor vissza kellett fordulnunk, mert hasmenése lett a kutyusnak. Már akkor is sejtettem, az olcsó nagyáruházi kutyatáp okozta, mert anyósomék gondolták, megkímélve minket és a pénztárcánkat, hazafelé hoznak valami akciós szárazeledelt, aminek kilója valóban nem volt sok.

Forgattuk a zsákot, láttuk, hogy az összetevők alapján nem a legjobb, de gondoltuk, mivel eddig mindig szuperprémium tápokat kapott, mint a Belcando, így nem fog megkottyanni neki az a pár kiló rossz minőségű borzalom. Jelentem, de! Azóta vigyázunk, hogy mivel etetjük és összehasonlítva azzal az árral, amit a hasmenés gyógykezelésére költöttünk, inkább veszem a drágább, de abszolút kifogástalan Belcando szárazeledeleket.

Nagy kiszerelésben 2 hónapig simán el van vele és imádja az ízét, továbbá remek formában van és kicsattan az egészségtől. Remélem, tudtam segíteni a bizonytalanoknak, mert megéri minőségi kutyatápra költeni, ha valóban szereted az állatod!  A Belcando kutyatápokat csak ajánlani tudom!

Stenk Zsuzsanna