Borcsomag díjmentes házhozszállítással

Az, hogy beléptünk a tavaszba és közeledünk a nyár felé, együtt jár a gyakoribb mulatozással, összejövetel, például ballagásokkal, esküvőkkel, keresztelőkkel. Ezek az alkalmak nem lennének teljesek egy finom bor jelenléte nélkül.

Ezt mi is tudjuk, éppen ezért található a weboldalunkon több különböző összeállítású borcsomag. Nem külön palackra ajánljuk az italokat, mert tudjuk, hogy ár és kényelem szempontjából is egyszerűbb a borcsomag.

Hogyha Ön is valamilyen nagyobb eseményre készül, amiről semmiképpen nem hiányozhat a magyar bor, akkor nézzen be hozzánk és válasszon bátran! Kimondottan ajánljuk ezeket az összeállításokat, hiszen már a megnevezésük megragadja a látogatókat. A magyaros megnevezések kiemelik a hazai italok értékét.

Amennyiben nem tart sem lagzit, sem más összejövetelt, de szeretné hosszabb időre bebiztosítani magát borral, a borcsomag ilyen esetre is ajánlott. Aki nem tudja név vagy leírás alapján eldönteni, hogy mit vásároljon, az érdeklődhet tőlünk telefonon és személyesen egyaránt.