Méhpempő több fajta kiszerelésben beszerezhető

A természet olyan csodálatos dolgokat ad számukra, amelyeket mi emberek nem is igazán tudunk értékelni. Itt van például a méhpempő, amit a méhek készítenek a saját tejükből.

Ez számukra is olyan kiváltságos eledel, amit kizárólag a méhkirálynő fogyaszthat egész életében, ami olyan összetett táplálék kiegészítő, aminek minden összetevője ma sem ismert. Tiszta méhpempő több fajta kiszerelésben is elérhető online webáruházakban vagy mézáruházakban.

A méhpempőt megfelelő módon és helyen kell tárolni annak érdekében, hogy ne sérüljön meg a szerkezete és minél hosszabb ideig fejtse ki maximálisan a hatását. Mivel a méhpempő több fajta kiszerelésben kapható, ezért ajánlatos mindenkinek otthon tartani belőle.

A legnépszerűbb a tiszta, friss méhpempő, ami nem tartalmaz adalékanyagokat, tartósítószert. A készítményt hűtőszekrényben kell tartani és egy éven belül el kell fogyasztani, hiszen veszít a hatásából. Bio méhpempőt is lehet tartani otthon, bár annak az ára egy kicsivel magasabb, mert azt ellenőrzött gazdaságból származik.