Mellnagyobbítás

Mellnagyobbítás előtti teendők – Ilyen vizsgálatokra számíthatsz

Kár is tagadni, a női mell nem csak az erősebbik nem képviselőinek egy fontos kérdés, de a hölgyeknek is. Az elmúlt évtizedek alatt mindig más méretű és formájú mell volt a divat, ám attól függetlenül, hogy épp mi a trend, a gyengébbik nem keblei erősen kapcsolódnak a szexualitáshoz és nőiességhez is. Talán éppen ebből adódik, hogy sok nőnek okoz komolyabb önértékelési gondot az, hogy nem elégedett a melle formájával vagy méretével, amire pluszban ráerősíthet az is, hogy a világhálón, a televízióba és az újságokba is csak tökéletes keblekkel megáldott nőket lehet látni. Az önbizalomhiány, és az, hogy nem látják magukat elég vonzónak a hölgyek olyan komoly lelki gondokat is eredményezhet, ami befolyásolhatja az életüket minden területen.

A modern orvostudománynak köszönhetően manapság már viszonylag egyszerűen meg lehet oldani azt, hogy a gyengébbik nem képviselői olyan mellek tulajdonosai lehessenek, amivel már ők is elégedettek lesznek. Mellnagyobbító műtét napjainkban már egy elfogadott rutin beavatkozásnak számít az emberek körében, nem véletlenül kis hazánk egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozása. Abban az esetben, ha valakit egy kicsit komolyabban érdekel ez a téma, most minden fontos információt megtudhat a mellnagyobbításról. Nem szabad csak úgy beleugrani ebbe a beavatkozásba felkészületlenül! Mindenképp érdemes utánajárni a mellnagyobbítás előtti vizsgálatoknak.

A fenti linkre kattintva Dr. Falus György mellplasztikai sebész oldalára fogsz jutni, ahol el lehet olvasni a mellnagyobbítás előtti teendők útmutatóját, valamint természetesen azt is, hogy az operáció után mire kell majd figyelni. A műtét előtt minden esetben egy alapos orvosi vizsgálaton kell átesnie a leendő pácienseknek, ahol laborvizsgálatot, EKG- t, mammográfiát és tüdőröntgent is végeznek. Az operáció után mindössze egy éjszakát kell benntölteni, utána egy speciális kompressziós melltartót viselve elengedik a hölgyeket, hogy otthonukba gyógyulhassanak tovább. Tisztába kell lenni azzal is még a mellnagyobbítás előtt, hogy minden orvosi utasítást szigorúan be kell majd tartani, és rendszeres kontrolvizsgálatokon is részt kell majd venni tökéletes gyógyulás érdekében.

Sokan nem tudják, de a plasztikai beavatkozásnak köszönhetően nem csak a mellek méretét lehet implantátum behelyezésével növelni, de sokkal formásabbá lehet tenni azokat a kebleket is, amik már kicsit megereszkedtek az évek előrehaladtával. Számtalan előnnyel járhat az, ha meghozzuk azt a döntést, hogy belevágunk egy mellnagyobbítóműtétbe, hiszen a szebb és dúsabb mellekkel az önbizalmunkvisszatérhet, aminek hála sikeresek és magabiztosak lehetünk mind a magánéletben, mind pedig a munkában. Dr. Falus György plasztikai sebész oldalán most egy ingyenes konzultációra is be lehet jelentkezni online, ami az első lépés annak irányába, hogy megváltoztassuk az életünket!