kerítés

Melyik kerítés mellett döntsünk?

A csinos kertes házakhoz szép kapu is dukál, amit jobb, ha szakember segítségével választunk ki, hiszen nem mindegy, hogy miből van. Az íves tetejű kerítés remek választás lehet, ugyanis betonból készült, ami egy rendkívül masszív anyag, ráadásul különféle méretben választhatunk belőle.

Mielőtt fizetnénk, érdemes végiggondolni, hogy milyen funkciót fog betölteni a házunk és kertünk életében a kerítés. Fontos, hogy egyrészt védelmet nyújtson, másrészt esztétikailag is megfelelő legyen. Ha nem akarjuk teljesen kizárni a kíváncsi szemeket, mert büszkék vagyunk a kertünkben termett virágok szépségére, akkor érdemes egy kisebb, 160 centiméteres darabot választani. Hiszen így egy átlagos növésű ember éppen átláthat rajta, de nem vehet észre túl sokat.

Maga a kerítés 4 darab panelből áll, 3 simából és egyetlen ívesből, ami a kerítés tetején foglalja majd el a helyét. Biztosak lehetünk abban, hogy az egész összkép nagyon modern hatást fog kelteni és garantáltan elégedettek leszünk a betonkerítéssel.