Minőségi Micro USB kábel

Manapság is keresett a Micro USB kábel

Az adatátvitel és a kommunikáció a különféle eszközök között már vezetékek nélkül is megvalósítható. De még mindig nagyon sokszor előkerül a jó öreg Micro USB kábel. Valamiért sok gyártó inkább ezzel szereli fel a termékeit, pedig a Type-C csatlakozó sokkal praktikusabb és ezáltal a gyorstöltés is megvalósítható.

Mivel a micro USB kábel továbbra is rendkívül elterjedt, ezért nem árt belőle beszerezni néhány darabot, mert a sok használattól a gyárilag mellékelt darabok tönkremehetnek.

Lehet sokaknak ismerős az a helyzet, amikor a rengeteg kábel közül már csak egy maradt és ezzel kellett tölteni a telefont, a fényképezőgépet és sok más eszközt. A smartdiszkont.hu weboldalról minőségi micro USB kábel rendelhető. Ugyanis ezek sem egyformák. A silány micro USB kábellel nem töltődik fel a tablet, sem a telefon.

A Baseus az élen jár ebben a kategóriában is. Megrendelhető akár a 3 az 1-ben változat is, ami tartalmaz egy micro, Type-C és egy Lightning csatlakozót is. Praktikus az olyan kábel, ami minden eszközzel komptatibilis.