infraszauna

Az infraszauna a relaxáció megtestesítője

Az emberek, ha meghallják azt a szót, hogy wellness, egyből egy nagyon nyugodt és élményekkel teli pillanat jut az eszükbe. Ezt, most az infraszauna segítségével akár otthon is megteremthetjük magunknak.

Az a legjobb döntés, ha a szobánknak megfelelően választjuk ki a megvásárolandó példányt, ugyanis függ a szerkezet a rendelkezésre álló helytől. Ha egy közepes méretű szobában szeretnénk elhelyezni, akkor jobb, ha a 3 személyes infraszauna mellett tesszük le a voksunkat.

Ez a példány nem fogyaszt jelentősen többet, mint a kisebb társa, ugyanakkor már többen használhatják és a megjelenésében is van valami fenségesebb. A többszemélyesek ára nem sokkal magasabb, így biztosak lehetünk abban, hogy nem az ár fogja eldönteni, hogy hány férőhelyes lesz az infraszauna.

Azért sem kell izguljunk, hogy valamiféle nemkívánatos gőz vagy pára alakul ki a szobában, ugyanis az infraszauna csakis infracsöveket használ a meleg levegő megteremtéséhez. Ha szeretnénk egy kis relaxáló helyet otthon, akkor remek döntés lehet ez a szerkezet.