maca gyökér por

Növeli az energiát a maca gyökér por

Amikor már azt hiszed, hogy minden menő élelmiszer trendet kipróbáltál, jön valami, ami felrázza a dolgokat. A tápanyagokban gazdag maca gyökér por segít kiegyensúlyozni a hormonokat, növeli az energiaszintet és fokozza a termékenységet.

A gyökérzöldség nagy magasságokban és igen barátságtalan körülmények között is képes növekedni. Hagyományosan használják a perui gyógyászatban és úgy tartják, hogy női és férfi energiákat tartalmaz különböző koncentrációban. Egyes vásárlók jellemzően azért érdeklődnek a maca gyökér por iránt, hogy növeljék a termékenység esélyeit. Ez az összetevő nagyszerű kiegészítője lehet az étrendnek, különösen akkor, ha egészséges reggelikre vagy egyszerű és földes finomságokra vágyunk.

A maca gyökér port felhasználhatjuk egyedi és ínycsiklandó pékáruk, például sütemények, torták vagy más édes finomságok készítéséhez. Liszt helyettesítésére is alkalmas, hogy diófélékkel és magvakkal keverve egészséges kenyeret süssünk belőle. De a maca gyökér porból különböző ízletes leveseket is készíthetünk.