félálarc

Többször használható félálarc szilikonból

A fizikai munkavégzés során nemcsak a lábaknak, kezeknek és a fejnek kell biztonságot nyújtani, hanem minden testrésznek. Bizonyos területeken kiemelten fontos a légzésvédelem. A félálarc használata az ilyen munkahelyeken jogszabály által van előírva, de természetesen az egészség megőrzése végett is nagyon fontos viselni.

A cserélhető betétes változat a levegőben szálló és belélegezhető káros részecskék ellen magasfokú védelmet biztosít. A félálarc kitűnően megvédi a légzőszerveket az olaj- és vízbázisú ködöktől, a finom porszemcse koncentrációtól. Ilyen anyagok jellemzően olyan munkák során szabadulnak fel, mint a vakolás, fúrás vagy csiszolás. Nagyon hasznos munkavédelmi eszköz, ami követi az arc vonalát.

Tökéletes az illeszkedése, ezért egyáltalán nem kényelmetlen a viselete, még hosszabb idő után sem. A félálarc esetében érdemes tudni, hogy miután a szűrője elhasználódott, mindenképp cserélni kell. A shop.zebrekm.hu webáruházban többször használható, fejlett szilikon anyagú félálarc kapható 3 méretben.