A panellakás ablakcsere gyorsan történik

Nem kell attól tartania, hogy napokat fog igénybe venni az általunk biztosított munkálat. A panellakás ablakcsere egyszerűen kivitelezhető. Amíg a nap elején régi ablakokon át szemlélte a kilátást, a nap végére már az új üvegeken tekinthet ki.

A panelek ablakai egyidősek az épületekkel, amelyek szintén ki voltak téve minden időjárási körülménynek, csak éppen a fa a betonnal ellentétben, sokkal sérülékenyebb a faggyal, napfénnyel, nedvességgel szemben, ezért a hosszú évek során lassan elavulnak és a szigetelésük gyengévé válik.

Télen jelent ez különösen nagy gondot, mivel ilyenkor a benti hő nagy százaléka távozik a rosszul záródó ablakok résein. A panellakás ablakcsere ilyenkor nélkülözhetetlenné válik, amit tapasztalt szakembereink fognak elvégezni gyorsan, ám mégis precízen, a kiváló eredmény érdekében.

Az új műanyagablak ellenáll a nedvességnek, kiválóan szigetel és a PUR habos tömítés révén, a széleinél sem engedi át a levegőt. A takaróléceknek és párkányoknak hála, a panellakás ablakcsere után esztétikusan fog kinézni.