A LEGO City elemei nem egyszerű játékok

A gyerkőc minden délutánt a szabadban tölti és sok szabadidős programot szerveznek együtt is, de szeretné, hogy amikor a házban tartózkodik, akkor is hasznosan töltse az idejét? A LEGO City különféle építményei, a tömbházak, felhőkarcolók, a rendőrség és tűzoltóság épületei és járművei, a személyautók, versenykocsik és munkagépek remek szórakozást biztosítanak minden korú gyermeknek.

A márkának megfelelően, a LEGO City minden szettjére fel van tűntetve, hogy melyik korosztálynak ajánlják, így könnyedén kiválaszthatja azokat a készleteket, amelyek megfelelnek az Ön csemetéjének. Az építés maga nagy élmény, hiszen valami újat kreálni, teremteni felemelő érzés a világgal még most ismerkedő apróságok számára.

Ugyanakkor, mivel a végeredmény tovább is felhasználható lesz a játék során, még inkább fokozza az izgalmakat. A LEGO City készletekkel egy egész város miniatűr mását meg lehet építeni, ami igazán érdekes szerepjátékok helyszíne is lehet. Sőt, ha egy új szettel lepi meg majd valaki, akkor azt egyszerűen hozzá lehet csatolni az eredeti létesítményekhez, így lényegében soha nem lehet megunni ezt a fantasztikus játékot, ami nemcsak szórakoztat, de fejleszt is.

Az apró elemek egymásba és egymáshoz való illesztése a finom motorikus készségek fejlődésére van jó hatással, ugyanakkor a térlátás és kreativitás kialakulásában is jelentős szerepet kap. Tehát, ha a LEGO City mellett dönt, akkor biztos lehet benne, hogy a gyermek érdekeinek megfelelő meglepetést ad át a lurkónak, amivel nemcsak egyszer fog játszani, hanem szinte egyfolytában.