Samsung parapetes mennyezeti klíma

Nagyon elegáns megoldásnak számít, mert esztétikusan belesimul a környezetébe és emiatt nem kell a falakat összefurkálni, amikor beszerelésre kerül. A mennyezeti klíma szakember segítségével könnyedén beépíthető és nagyon jó hatásfokkal rendelkezik.

Univerzális megoldás, mivel számos helyen fel lehet használni. Egyaránt számít komfortos megoldásnak a családi házak esetében és kiválóan teszi a dolgát ipari környezetben, éttermekben, illetve egyéb intézményekben.

A zajmentes kialakításának köszönhetően, nem fogja zavarni a helyiségben tartózkodókat. A mennyezeti klíma fajtái nálunk is megtalálhatóak, amelyeknek a minőségét az elismert gyártó, a Samsung biztosítja. Nem igényelnek több karbantartást, mint a hagyományos klímák, mégis sokkal helytakarékosabbak.

Ebben az esetben nem kell kiválasztani azt a falat, ahol a légkondicionáló hatékonyan tud funkcionálni és még jól is mutat. Megesik, hogy a kettő nem lehetséges és ilyenkor kezdőnek a gondok, de ezért senki sem szeretné átépíteni az otthonát. A mennyezeti klíma esetében azonban ez a kellemetlenség nem áll fent.