Pezsgő másképp – az őszinte szlogen

Nagyon sok ember tekintete csak úgy elsiklik a részletek fölött. Gyakran megtörténik, hogy évek telnek el, mire észrevesznek egy reklámot, egy feliratot, vagy a másik embert, akivel már hihetetlenül régóta ugyanabban a gyárban dolgoznak. Talán hasonló a szituáció a pezsgő másképp felirattal is, ami a Hungária termékein olvasható.

Nyilván, hogy rengeteg ember látott már ilyen palackot a bevásárlóközpontok polcain, de átfutott a tekintetük fölötte, és nem volt idejük elolvasni. Ezért, ha megkérdeznék őket, hogy hallották-e már ezt a szlogent, akkor bizonyára a válaszuk az lenne, hogy valahol már látták, vagy találkoztak vele, de nem tudják megmondani, hol és mikor.

Azonban, aki már fogyasztott belőle, az tudja, hogy a pezsgő másképp nemcsak egy jól hangzó szlogen, hanem egy olyan jelmondat, ami teljes mértékben fedi a valóságot. Ugyanis, aki belekóstolt a Hungária által piacra dobott palackok tartalmába, az rádöbbent, hogy a pezsgő másképp is fogyasztható, nemcsak az óév búcsúztatásaként, valamint az újév köszöntéseként.