Forma 2 és GP 3 az M4 Sport műsorán

A férfiak gyermekkorukban játsszák, később pedig nézik a kedvenc sportjaikat. Mivel a M4 Sport számos kihagyhatatlan meccset bemutat, ezért érthető, hogy az úriemberek miért ezt választják, amikor az elő közvetítésekről van szó.

A Bajnokok Ligáját, a Forma 1-et és sok mást csakis élőben szabad nézni, hiszen akkor a legizgalmasabb az egész. A M4 Sport azok körében nagyon felkapott, akik imádják a száguldást, a verdákat és a nagy futamokat. Igen sokan nézik itt a Forma 2-t és a GP3-at is. Az utóbbi esetében a 2018-as a kilencedik, egyben utolsó szezonja ennek a szériának. Jövőre már ez egybeolvad a Formula–3 Európa-bajnoksággal és Formula 3 néven folytatódik a széria. Talán ezért is akarják sokan ezt még egyszer utoljára látni.

Az M4 Sport ezen műsora a száguldásról, csodaszép verdákról, a taktikázásról és a veszélyes vezetésről szól. Az M4 Sport műsora megtekinthető a musor.tv weboldalon, ahol azok is rátalálnak a kedvenc tartalmukra, akik annyira nem rajonganak a versenyautókért. Aki szereti a sportokat, ebben a csatornában biztos nem fog csalódni.