Rugdalózó egyedi mintával

Azok a szülők, akik maguk sem kedvelik a hétköznapi ruhákat, hanem inkább a rockeres stílus a kedvencük, szívesen vásárolnának gyermekeiknek is ilyen fazonú ruhákat, ha volna.

Erre most lehetőség adódik, hiszen cégünk egyedi tervezésű, grafikával ellátott (szabadalommal védett) rugdalózó és más felsők tervezését, készítését, gyártását végzi. Mivel a ruhák saját tervezésűek és kivitelezésűek, ezért viszonteladók jelentkezését is várjuk, hiszen ilyen jellegű ruhadarabokkal nem találkozni és a kereslet alapján bizton mondhatjuk, hogy van rá igény.

A ruhák különféle összeállításban kaphatóak, például a rugdalózó mintájával ellátott női és férfi pólók is vannak. Ezen felül, különféle, egyedi összeállítás is készíthető. Néhányat mi raktunk össze, de természetesen igény szerint lehet válogatni.

Ruháinkkal igyekszünk jó kedvet varázsolni a darabok viselőinek is, de azoknak is, akik szembe jönnek az utcán. Hiszen nap mint nap sok passzív emberrel találkozunk, akiket esetleg felvidíthat egy humoros feliratú rugdalózó, amit egy pici babán lát meg.