timex óra

Timex óra hasznos funkciókkal

A Connecticut államból származó amerikai márka története a XIX. századra nyúlik vissza. A Timex óra népszerűsége a reklámkampányok eredményének köszönhető, amelyek tesztelték, hogy a vállalat készülékei mennyit bírnak ki. Ezek az eljárások pozitív képet alakítottak ki a címzettek körében és növelték az érdeklődést a gyártó termékei iránt.

Az egyik olyan funkció, amelyért a felhasználók szeretik a Timex óra modelleket, a rendkívül hatékony Indiglo háttérvilágítás. A márka a gyermek karórák gyártójaként is ismertté vált. Többek között, az első Mickey egeres órát is a cég gyártotta. Jelenleg a Timex kínálata nemcsak sportórákból áll, hanem olyan időmérőkből is, amelyek tökéletesen illeszkednek egy elegáns öltözékhez.

Az online üzletünk a legújabb és legnépszerűbb modellek széles választékát kínálja férfiaknak és nőknek. A minimalista stílus kedvelői nagyra értékelik a márka Modern Originals kollekcióját. Ezek a Timex óra modellek viszonylag nagy és jól olvasható számlapot tartalmaznak, érdekes színkombinációkban.