Többféle fényzselé típus

Gondolnánk, hogy a fantasztikus zselés körmöket lehet még valamivel tetézni? Ha nem, akkor ismerkedjünk meg a fényzselé tulajdonságaival! Amikor a műkörmös készen van a zselé felvitelével, formázásával, festésével és díszítésével, azt hihetnénk, hogy több réteg már nem jön, pedig még van egy utolsó fontos fázisa a munkának.

Ahhoz, hogy a végeredmény tökéletesen tükörfényes legyen, a köröm makulátlan felülete sokáig tartós maradjon, még szükség van egy végső zselére. Ez pedig nem más, mint a fényzselé, ami különleges fényt kölcsönöz a köröm felületének. Mivel rendkívül keményre köt, sokáig lesz tartós a manikűr, a díszítés is jobban rögzül a segítségével.

A gellakk.com webáruházban ez a termék is bő választékban megvásárolható. A különféle fényzselé fajták közül, mindenki az igényeinek megfelelőt választja. Ezért a vásárló kérheti például az UV lámpa alatt vagy a levegőn száradó változatot. Próbálja ki a több csillámos színben és különböző hatásban fénylő típusokat, amelyek egytől-egyig remekül mutatnak a körmökön!