Velencei tó kerékpárkölcsönző mindennap nyitva áll

Ha szereti a túrabiciklizést vagy inkább a nehéz terepeken érzi jól magát, akkor a Velencei tónál biztosan megtalálja amit keres. A Velencei tó kerékpárkölcsönző rendelkezik olyan biciklikkel, amelyekkel biztosan egy remek napot fog tudni eltölteni. Vannak itt sétabiciklik, túrabiciklik, mountain bike-ok, gyerekbiciklik, BMX-ek és még sok más modell is.

Csak mondja meg mire van szüksége és a Velencei tó kerékpárkölcsönző megadja Önnek! Egy szimpla bérlési szerződés kitöltése, valamint a megfelelő iratok felmutatása után, már kézbe is veheti a kiválasztott kerékpárt.

A megfelelő iratok a következők: egy lakcím kártya és egy személyi igazolvány vagy jogosítvány. Ehhez még természetesen hozzájön a kifizetendő összeg, ami modelltől és a bérlési időtől függ.

A Velencei tó kerékpárkölcsönző a szezon egészében nyitva áll, a hét minden napján. Természetesen az órarend változhat, de mindennap kinyit a bolt. Látogasson el bátran egy ilyen kerékpárkölcsönzőbe, mert biztosan nem fog csalódni a termékek minőségében!