zuhanykabin hátfal

Zuhanykabin hátfal egyszerű beépítéssel

Ha a mindennapjaink állandó rohanással telnek, alig jut időnk magunkra, akkor a reggeli és esti tisztálkodási szokásainkat is érdemes átgondolni. Például, ha kevés az időnk, akkor egy gyors zuhany tökéletes megoldás a felfrissülésünkhöz.

Ehhez pedig új zuhanyt is vásárolhatunk. A Zuhanyozz webáruházban többféle zuhanykabin hátfal rendelhető meg szettben is. A csomag mindent tartalmaz, aminek segítségével rögzíthetjük az új kabin oldalait. A 4 biztonsági üvegből készült ajtó közül 2 a görgők segítségével egyszerűen mozgatható.

Ezeket a görgőket alul és felül is egy sínbe kell beilleszteni. A zuhanykabin hátfal teljesen zárt, ezért mindenképpen csak a sarokba tudjuk beilleszteni. Az alsó tálca részt megrendelhetjük mélyebb és alacsonyabb verzióban is, amihez tartozik egy lefolyó szett is.

A zuhanykabin hátfal roppant könnyedén összeállítható, bármilyen ördöngösség nélkül. Nem igényel speciális szerszámokat és kiegészítőket, így mi magunk is meg tudjuk oldani a helyes beszerelést, de szakit is hívhatunk.