virághagyma webáruház

A Parasztpláza egyúttal virághagyma webáruház is

A Parasztpláza webshopban minden megtalálható, ami a ház körül kell, legyen szó állattartásról, háztartásról, barkácsolásról vagy kertészetről. Az online üzlet egyben virághagyma webáruház is. Az érdeklődők itt megtalálhatják a hagyományos hagymák mellett, a vidékünkön kevésbé ismerteket is.

A krókusz, a jácint, a tulipán, a nárcisz közismert hazánkban, de a virághagyma webáruház kínálatában olyan egzotikus növények is fellelhetőek, mint amilyen az ibolyás csillaghagyma, a teltvirágú frézia, a sziklakerti díszhagyma, az iráni hagyma, a perzsa kockásliliom, az őszi kikerics, a gyöngyike, a császárkorona, a nyári tőzike, a korbácsliliom, az ázsiai boglárka, a téltemető és még nagyon sok minden.

Az egyes termékek fényképére kattintva láthatóak az információk azzal kapcsolatban, hogy a hagymákat milyen helyre és mikor kell kiültetni. A virághagyma webáruház kínálata igen széles és emellett folyamatosan frissül, a megrendelés folyamata pedig roppant egyszerű ezen a felhasználóbarát webhelyen.