Viltor webáruház készítés

Ezeket a lépéseket nem hagyhatod ki webshop készítésnél

Az emberek különböző okokból kifolyólag döntenek az internetes kereskedelem mellett, sokszor még tapasztalat nélkül is nekivágnak. Természetesen, a szükséges információkat meg kell szerezni, másképpen nem lehet. Indítás előtt mindenképp érdemes átolvasnod a Viltor webáruház készítésről szóló útmutatóját. Az itt olvasható leírásokból kiderül, hogy a webáruház készítés viszonylag bonyolultabb és több pénzbe is kerül, mint a webshop bérlés.

A webáruházakat készítő cégek nagyon sok esetben nem a saját maguk által fejlesztett online üzletfelületet kínálják, hanem az úgynevezett Open Source webáruház motort, ami tulajdonképpen bárkinek ingyen elérhető. Itt gyakorlatilag azért fizet a kereskedő, hogy a kiválasztott cég munkatársai az adott piac sajátosságaihoz igazítsák a webáruház motort.

Továbbá, lefordítják a sokszor magyar nyelven nem elérhető részeket, a rengeteg kiegészítő modul közül beintegrálják a kliensnek szükséges elemeket, a külső megjelenést is az igényeknek megfelelően alakítják át és idővel frissítik vagy korrigálják a különböző plugineket vagy a teljes rendszert. Ezzel szemben, a webáruház bérlés olyan lehetőséggel is bír, ami jelentősen alacsonyabb költségeket igényel a leendő online kereskedőtől. Ebben az esetben alacsony áron kaphatsz teljesen kész megoldást.

Ugyanis a bérelhető webáruházakba szinte minden olyan külső és belső szolgáltatás be van építve, amire az online bolt üzemeltetése során igény merülhet fel. Ezen szolgáltatások közé tartozik például a webáruház termékkeresője, készletkezelője, paraméter szűrője, de a legtöbb ilyen rendszer probléma nélkül képes kezelni a hazánkban legelterjedtebb elektronikus fizetési módokat, tud ajánlani a vásárlóknak csomagátvevő pontokat, képes a rendelések adatait exportálni a legnagyobb számlázóprogramok és ár-összehasonlító oldalak felé. A webáruház bérlésének folyamatáról is megtalálsz minden tájékoztatást a viltor.hu weboldalon, amit érdemes átolvasnod, hiszen egy számodra elérhető, kedvező lehetőségről maradhatsz le, ha ezt nem teszed meg.