kötött sapka

Kötött sapka a hideg napokra

A sapka meleg anyagból készült, így megvédi a fejed a hidegtől, miközben szuper kiegészítőként is funkcionál. Utazásaid során nem kell újabb kalapot venned, hiszen a kötött sapka minden ruházathoz passzol.

A kötött sapka egy kisebb kiegészítő, amivel helyet takarítasz meg a bőröndödben, ráadásul véd a hidegtől. Ezeket a ruhadarabokat igen egyszerű karbantartani, hiszen mosógépben is moshatóak, így könnyebb tisztítani, mint más fajtákat, amiket kézzel kell szárítani a penészedés elkerülése érdekében. A kötött sapka egyik fő előnye, hogy nagyon kényelmes és teljes mozgásteret biztosít a viselőjének anélkül, hogy fázna benne. Jobb melegen tartani a fejet, mint megkockáztatni egy kellemetlen megfázást. A legtöbb modell felül elkeskenyedik. Maga a kötés nyújtása átöleli a fejet, biztonságosan tartva a sapkát.

Néha laza bojttal vagy egyebekkel díszítik. Ezeknek a termékeknek lehet felhajtott karimájuk és hordhatóak szorosan a fejhez illeszkedve vagy lazán a fejtetőn, tehát igazán sokoldalú megoldást jelentenek.