műanyag öntés

Mikor kiváló választás a műanyag öntés?

Több ezer vagy akár millió műanyag alkatrészre van szüksége, méghozzá gyorsan és lehetőleg költséghatékonyan? Akkor a műanyag öntés vagy ismertebb nevén műanyag fröccsöntés lehet a megoldás. A műanyag egy rendkívül képlékeny és sokoldalú alapanyag. Számtalan színben, minőségben, típusban elérhető, és apró pellet formájában kerül a műanyag fröccsöntő cégekhez, így a Mould Kft-hez is.

A feldolgozás során megolvasztjuk, és ezt az olvadt műanyagot fecskendezi be nagy nyomással a fröccsöntő gép a műanyag fröccsöntő formába, azaz a műanyag fröccsöntő szerszámba. A műanyag öntés folyamata tehát egyszerű és logikus módon zajlik, viszont csak akkor lehet eredményes, ha egy tökéletesen pontos és légmentesen záródó fröccsöntő szerszám kerül a fröccsöntő gépre.

Ez ugyanis a garancia arra, hogy tökéletesen az Ön igényeinek megfelelő fröccsöntött alkatrészek készülnek a gyártás során. Ha egyszerre több száz, ezer vagy millió műanyag termékre, illetve alkatrészre van szüksége, akkor a műanyag öntés a legjobb megoldás, mert gyors, egyszerű és megfizethető. A fröccsöntő szerszámra viszont áldozni kell. Az a legdrágább tétele a folyamatnak. Ha szeretne bővebb információt, kérjen ajánlatot műanyag fröccsöntésre a Mould Kft-től itt!