A Calvin Klein CK One örök kedvenc

Az életünkben jelentős szerepet töltenek be a különböző márkák. Ezzel rengeteg dolgot fejezhetünk ki, mint az igényességet, a minőség iránti érdeklődést és az ápoltságot. Idetartoznak a parfümök is, ugyanis a színvonalas példányokból már csak egy fújás is elég úgy, mint a fantasztikus Calvin Klein CK One illatszerből. Ráadásul ez a termék unisex, tehát egyaránt illik a nőkhöz és a férfiakhoz.

A márka főleg az Egyesült Államokban ismert és a legtöbb esetben piacvezető. Az említett parfümöt 1994-ben dobták a piacra és azóta is töretlen sikernek örvend. A Calvin Klein CK One illata inkább a nyár felé húzódik, a különböző gyümölcsökből kinyert illatokkal. A klasszikus parfüm összetevői közé tartozik a citrom, az ananász, a pézsma, az ámbra és még jó néhány összetevő.

A lazaságot és sportosságot egyszerre sugárzó Calvin Klein CK One társ az egyszerű hétköznapokban és a fontosabb eseményeken is. Az illata bárkit elragad, ráadásul még a viselője is magabiztosabbnak fogja érezni magát. Ez az örök kedvenc kapható 50, 75 és 100 ml változatban.