Minden ablakkal kompatibilis a tetőtéri ablak külső hővédő roló

Számtalan eszközzel próbálkozunk a nyári kánikulában megteremteni az otthoni hűs légkört. Ez elérhető a légkondicionálóval és a különféle ventillátorokkal. Azonban mi lenne, ha maga a szoba felmelegedését előzné meg sikeresen? A tetőtéri ablak külső hővédő roló megoldást jelent a tűző Nap és a nyári forróság ellen, hiszen kiváló árnyékolást biztosít.

A felszerelése rendkívül egyszerű, de mivel veszélyes a tetőn ügyködni, jobban teszi, ha a munkát a szakemberre bízza. A kezelhetősége szintén könnyű, ráadásul mivel áttetsző, biztosítja a szabad kilátást. Bármilyen tetőtéri ablakra tökéletesen illeszkedik, valamint a tartós üvegszálból készült anyag nagyon nehezen szakad.

A tetőtéri ablak külső hővédő roló üvegszála elnyeli a káros napsugárzás 70%-át. Ezáltal sikeresen tartja hűvösen a szobát, így Ön a kinti forróságból a kellemesen hűs légtérben tud lepihenni. A tetőtéri ablak külső hővédő roló minőségét a színvonalas alkatrészek és az UV fénynek ellenálló üvegszál biztosítja. Ráadásul a felszerelése után továbbra is szabadon nyithatja és zárhatja az ablakokat.