legmagasabb hústartalmú kutyatáp

Eden, a legmagasabb hústartalmú kutyatáp

Az ebek alapvetően húsevő állatok, így az étrendjük legnagyobb részét ezen összetevő kellene képezze. Ezzel szemben, a legtöbb eledel csak minimális mennyiségben tartalmaz állati eredetű fehérjét. Tehát, ha a kutyusaink igényinek megfelelőt szeretnénk megtalálni, akkor sem az ár, sem pedig a márka nem lesz elég mérvadó, így inkább a legmagasabb hústartalmú kutyatáp felkeresésére kell elinduljunk.

Amennyiben ezen a vonalon nézelődünk, akkor biztosan találkozni fogunk az Eden termékekkel, amelyek méltán viselik a legmagasabb hústartalmú kutyatáp megnevezést. Ezeknek ugyanis körülbelül 20%-a zöldség, illetve gyümölcs és a többi része pedig mind hús.

Vagyis, amennyiben ilyen eledel kerül nap mint nap a négylábú tálkájába, akkor nem kell aggódnunk azért, hogy vajon minden szükséges tápanyaghoz hozzájut-e a szervezet. Sőt, a vitaminok bevitele miatt sem kell fájjon a fejünk, mert a legmagasabb hústartalmú kutyatáp összeállítása során arra is nagyon odafigyelnek, hogy a fehérje mellett, a megfelelő mennyiségű vitamin és ásványi anyag is belekerüljön.