Elektromos roller nemcsak kicsiknek

Régen a rollereket kizárólag csak gyermekek és fiatalok használták. Ma is nagyon kedvelik ezt a járgányt, de már nemcsak ők, hanem a felnőtt korosztály tagjai is előszeretettel használják, főleg a zsúfolt nagyvárosokban, ahol néha akkora közlekedési dugók alakulnak ki, hogy az ember gyalog gyorsabban halad, mint autóval.

Az ilyen esetekben kitűnően megfelel az elektromos roller. A Tornado 48V modell nemcsak a városokban, hanem nagyobb területeken is, mint például parkok, nagyobb gyárudvarok területein is jó szolgálatot tehet.

Környezetbarát, csendes működésű, de mégis erős motorral rendelkezik. A jobb rugózás érdekében, elől és hátul lengéscsillapítókkal van felszerelve. Az elektromos roller összecsukható, tehát könnyen szállítható és kis helyen elfér.

Ülésének és kormányának magassága egyetlen kézmozdulattal beállítható, tehát a használata is igen praktikus. A Tornado 48V modell megvásárlásának esetében, cégünk szakemberei ingyen összeszerelik a terméket és még a házhozszállítás is ingyenes. Vásároljon még ma egy elektromos rollert!