Extravagáns rövidnadrág divatok

rövidnadrág
rövidnadrág

A modern férfidivat egyre merészebb vonalakat, színeket követ. Természetesen bátran lehet kísérletezni is, hiszen a klasszikus darabokkal nagyszerűen összhangba hozhatóak a modern kiegészítők, formák is.

A rövidnadrág például nemcsak a nőknek, de a férfiaknak is jól áll, viszont mindig oda kell figyelni, hogy az alkatunknak megfelelőt válasszuk. A teltebb, molettebb személyek mindig olyan rövidnadrág mellett döntsenek, amely derékon felül ér, és térd alatt végződik.

Itt a függőlegesen csíkozott, mintázott modellek optikailag még karcsúsítanak is. Homokóra formára viszont már magas derékkal szabott rövidnadrág passzol, amely semmiképpen sem ér tovább, mint a combközép. Ha extravagáns rövidnadrágot keresünk, akkor érdemes a kötött darabok mellett dönteni. A háromnegyedes szabással rendelkező nadrágok kényelmesek, melegek és nagyon színesek. A választék annyira bőséges, hogy mindenki megtalálja majd az igényeinek és ízlésének megfelelő modellt. Az interneten nézelődve könnyebben tudunk válogatni, és a kiválasztott nadrág 1-2 napon belül házhoz érkezik.