Hallotta már azt a kifejezést hogy búvóhely? Tudja mit jelent?

Buvohely4
Sokan talán nem is tudják pontosan, hogy mit is rejt magában a búvóhely fogalma, így érdemes végigkövetni ezt a pár sort és máris tisztább képet tud alkotni a fogalommal kapcsolatosan. A búvóhely célja az, hogy olyan párok számára nyújtson titkos, diszkrét helyszínt, ahol nyugodtan el tudnak tölteni egymással 1-2 órát.

Természetesen a búvóhely attól még több órára, éjszakára vagy akár hétvégére is kibérelhető. A randi kuckók többsége teljesen felszereltek, így például a kocka is bátran használatba vehető.

A búvóhely bérleti díja órára fizethető. A foglalást mindig telefonon kell egyeztetni. A megbeszélt időpontban át lehet venni a kulcsot, majd ugyanúgy egy másik megbeszélt időpontban vissza is kell adni. A búvóhelyen nincs portás vagy recepciós, így még inkább biztosítva van a diszkréció. Arról sem szabad megfeledkezni, hogy a házirend betartása nagyon fontos. Fizetni mindig a kulcs átvételi időpontjában kell. Természetesen számlát, nyugtát is lehet kérni a szolgáltatásról, ebben az esetben ezt előre kell jelezni.