kézműves fagylalt

Kézműves fagylalt házhozszállítás – Így csomagolják!

A vendéglátóhelyek tulajdonosai gyakran rendelnek fagylaltot is a vendégeiknek, amit érdemes megbízható cégtől igényelniük, amelyik megfelelő módon csomagolja és szállítja ki a termékeit. A Hisztéria Fagylalt cég gyártási és kiszállítási rendszere megfelel a legszigorúbb élelmiszerbiztonsági előírásoknak. A cukrászdából rendelt kézműves fagylaltnál is hasonló technikával találkozhatunk. A gyártók egyféle tégelyben készítik a finomságokat. Egész évben elérhető a fagylalt kiszállítás szolgáltatásuk, minőségi olasz finomságaikkal minden viszonteladónak rendelkezésére állnak.

A cég kínálatában megtalálható minden elérhető íz egyedi receptúra alapján készül. Hatalmas a választék, amiről tájékozódni lehet a hiszteriafagylalt.hu weboldalon. A listán kiemelték az allergénmentes készítményeket, így a leendő kliensek könnyebben össze tudják válogatni a megrendelésüket, figyelembe véve a vendégkör vagy az adott rendezvény résztvevőinek egyedi igényeit. A rendelés során tájékoztatást kaphatunk a szezonális különlegességekről is, amelyek elérhetőek az adott időpontban.

A választott kész fagylaltok kiszállítása minden esetben azonos nagyságú tégelyekben történik. Ezek mérete 360x165x120 mm. Egyetlen tégelybe átlagosan 3 kg fagylalt fér el. Ennek tudatában, ajánlott a viszonteladóknak összeválogatniuk a kínált ízválasztékot. Fel kell mérni és átgondolni a mennyiséget az ügyfélkör alapján.

Jobb, ha egy kicsit felül-, mint alulbecsüli a fogyasztást, mert így nem érheti az a kellemetlenség, hogy a nap közepén szinte üres fagylaltos pult várja a vásárlókat. A fagylalt megfelelő körülmények között tovább is tárolható. Amennyiben a Hisztéria Fagylalt kliense igényli, fagyasztót és pultot is tudnak biztosítani számára. Ennek részleteiről lehet tájékozódni az említett honlapon vagy elérhetőségek egyikén. A cég minden esetben garantálja az első osztályú, természetes alapanyagokból készült fagylaltot és a gyors, biztonságos kiszállítást. Tehát minden szempontból tekintve, érdemes ezt a vállalkozást választani a beszerzéshez.