Kiváló arcszesz Önnek

A férfiak is, mint a nők, szeretnek ápoltak lenni. A mindennapos borotválkozás igénybe veszi bőrüket, ezért alapvető számukra a kiváló arcszesz használata. A Pitralon after shave nagy múlttal rendelkező, fiatalos illatot hordoz, az új generáció férfi nemét képviseli.

Bizonyára Önnel is előfordult már, hogy borotválkozás után karcosnak, irritáltnak érezte a bőrét, ezért keresett egy olyan borotválkozás utáni szert, amelyik nyugtató hatással rendelkezik. A Pitralon arcszesz fertőtleníti, rugalmassá és simává varázsolja bőrét. Pozitív tulajdonságai közé tartozik, hogy útját állja a zsíros fényhatásnak, ami ellen sokan küszködnek.

Hidratáló hatásával megnyitja bőre pórusait, mélyen a bőrben fejti ki hatékonyságát. Borotválkozás után applikálva, bőre kellemes tapintásúvá válik. Az arcszesz parfümként is megállja a helyét, hiszen az alkohol és a cédrusfa olaj tartalmának köszönhetően, hosszú ideig tartja az illatát. Ez a fűszeres aroma, igazi klasszikus illat a férfiaknak. Ha Önnek is számít a minőség és az elegancia, akkor kövesse ezt az arcszeszt!