zsákos beton

Könnyen felhasználható a zsákos beton

Az építkezések, felújítások és alapozások egyik legfontosabb eleme és alapanyaga kétségtelenül a beton. A legpraktikusabb fajtája a zsákos beton. Akinek fontos a minőség, az a Baumit terméke mellett dönt. Ez egy gyárilag kevert anyag, amit a helyszínen csak vízzel kell összekeverni. Ezért is annyira egyszerű ennek a kezelése.

A zsákos beton a vasbeton szerkezeti elemek készítéséhez ajánlott. Gondolni kell itt a kiváltókra, födémekre és a pillérekre, illetve sok minden másra. Természetesen ez teljes mértékben ajánlott még az aljzatkészítéshez és javítási munkákhoz. A zsákos beton esetében a szemcsenagyság 4 mm.

Ezt tudni kell a vásárláskor, hiszen ettől függ, hogy pontosan mihez is lehet azt felhasználni. Mondani sem kell, hogy ez épp annyira jó beltéri akárcsak kültéri felhasználásra. A zsákos beton minősége C20/25. Jó tulajdonsága, hogy fagyálló, illetve lakásban és kertben egyaránt felhasználható. Ez gyors és egyszerű kivitelezést garantál és nem kell külön gondoskodni a kavics vagy sóder, esetleg a cement beszerzéséről. Ezért is a szakemberek nagy kedvence ez.