hasplasztika specialista

Mitől függ egy hasplasztika műtét ára?

Ha valakinek esztétikai beavatkozásra van szüksége, annak számítania kell arra, hogy a műtétet ki kell fizetnie. Ezért nyilvánvaló, hogy mindenki szeretné tudni a pontos összeget, de a plasztikai műtéteknél nem mindig találunk árlistát az interneten. Dr. Falus György hasplasztika specialista például egyéni konzultáció alapján szokott árajánlatot tenni. Változó a műtét ára, mert először is 3 fajta beavatkozás van, a mini, a normál és a zsírleszívással kombinált hasplasztika. A végösszeg attól is függ, hogy milyen mértékű korrekcióra van szükség.

Ezeket csak egy konzultáción látja meg a plasztikai sebész, így annak során mondja meg a páciensnek, hogy mennyit kell fizetnie az operációért. Vannak hölgyek, akik a fogyási vagy a terhességi csíkokat szeretnék eltüntetni, azért vállalkoznak a műtétre. Azonban jelentősebb zsírlerakódások esetén sem halasztható a hasplasztika, mert az esztétikai negatívumok mellett, tartási nehézségek, hátfájdalom is jelentkezhet.

Ha Ön is úgy érzi, hogy szüksége van erre a beavatkozásra, a legjobb, amit tehet, hogy felveszi a kapcsolatot dr. Falus György plasztikai sebésszel. A drfalus.hu weboldalon minden ismertetőt megtalál az adott operációval kapcsolatban. Itt megtudható, hogy milyen esetekben van erre szükség, milyen vizsgálatokat kell elvégezni előtte, illetve a műtét menete is ismertetve van a portálon. A beavatkozás utáni teendőkről is mindent megtudhatunk. A megszokott életvitelhez nagyjából 1 hét múlva tudunk visszatérni, bár az autóvezetéstől, erősebb terheléstől, sportolástól és napozástól szoláriumozástól még egy ideig tartózkodni kell.

Sokan tartanak az operáció kockázataitól is, jogosan, hiszen mint minden beavatkozás esetében, így hasplasztika során is jelentkezhetnek szövődmények. De egy jó plasztikai sebész ilyen esetben is profi módon látja el a pácienst, a problémákat pedig rövid idő alatt megoldja. Aki szeretné tudni, hogy mekkora összeget kellene kifizessen a hasplasztikai műtétért, annak érdemes egy ingyenes konzultációra jelentkeznie dr. Falus György plasztikai sebészhez.