felmosó mop

Sokáig tart a felmosó mop

Zöldnek lenni nem annyit jelent, hogy a Környezetvédelmi Világnap alkalmából felöltünk egy fa jelmezt és kimegyünk a szabadba. A zöld életmód nem egyszeri dolog, hanem folyamat, ami magába foglalja, hogy mindennap tudatos döntéseket hozunk.

Szerencsére, számos módja van annak, hogy a higiéniai szabályok veszélyeztetése nélkül tegyük zöldebbé a takarítást. Mindössze egy mikroszálas felmosó mop és víz szükséges hozzá. Az előbbi egy olyan remek eszköz, ami mikroszálas párnákat használ a tisztításhoz.

A párnák általában szintetikus poliészterből készülnek, amit nagyon finom szövetbe szőttek, így kiválóan alkalmas a tisztításra. Az egyik legjobb dolog a felmosó moppal kapcsolatban, hogy sokszor felhasználható, vagyis nem kell minden alkalommal újat vásárolni, amikor bekoszolódik.

A mikroszálak nagyszerűek a keményfa padlók tisztításához, mivel szuper nedvszívók és könnyen felveszik a szennyeződéseket, a port és a piszkot. A felmosó mop ugyanilyen jól működik csempén, laminált és egyéb kemény felületeken is.