Pandora nyaklánc különböző alkalmakra

Manapság már minden ember ruhatárában, kisszekrényében megtalálhatók különböző kiegészítők. A páratlan szépséget árasztó Pandora nyaklánc medállal ellátva a legelegánsabb ékszerek képviselője.

A márka gyönyörű fémekből, a hűvös sterling ezüstből, a meleg 14 karátos sárga aranyból és az innovatív halvány rózsaszín Rose ötvözetből készült. A medálos típusok kiválóan tükrözik a márka elkötelezettségét, a minőség, a mestermunka és a jó megjelenés iránt. A kézzel megmunkált, etikus forrásból származó ezüst Pandora nyaklánc minden alkalomra ragyogó választást jelent. A márka jellegzetes sterling ezüst kígyólánca, a cég ikonikus hengerlogó kapcsával három vagy négy különböző hosszúságúra állítható, karabiner zárral. Az értékes és tömör ezüst Pandora nyaklánc díszíthető medálokkal és charmokkal, vagy önmagában is viselhető. A pazar stílus csúcsát a cég 14 karátos sárga arany darabjai képezik, fényűző csillogást és tartós bájt visznek bármely nő gardróbjába. A vállalat utóbb említett termékei etikus forrásokból származó, tanúsított és konfliktus mentes 14 karátos aranyból készülnek.

Az önkifejezés merész, kreatív lehetőségeit valósíthatják meg azok a nők, akik ilyen ékszereket választanak. A márka történetével kapcsolatban tudni kell, hogy Per és Winnie Enevoldsen házaspár alapította 1982-ben Dániában. A felismerhető és összetéveszthetetlen Pandora nyaklánc és a vállalat többi termékének designéért Lone Frandsen tervezőnő, valamint munkatársa Lisbeth Larsen a felelős, aki 1996-ban a Georg Jensentől csatlakozott a tervezői részleghez. Aki a cég termékeit viseli, legyen szó bármilyen alkalomról, biztosan elnyeri környezete tetszését, elismerését általa.