propolisz tinktúra

Propolisz tinktúra, avagy antibiotikum természetesen

A méhészeti termékek egészségre gyakorolt hatása vitathatatlan. A propolisz tinktúra valódi elixír, amit természetes antibiotikumnak is neveznek. A vírusok, baktériumok ellen sokan a hagyományos antibiotikumokkal lépnek fel. Ezek sajnos gyengítik az immunrendszert és rossz hatással vannak a bélflórára.

Enyhébb megfázásokra, fertőzésekre nem szükséges minden esetben azonnal a gyógyszerészeti készítmények után nyúlni, hiszen van segítség egyenesen a természetből. A propolisz tinktúra az egyik ilyen. A propolisz az immunrendszert hihetetlen módon képes erősíteni, mivel több száz gyógyhatású anyagot, aminosavakat, vitaminokat, ásványokat, nyomelemeket és bioflavonoidokat tartalmaz.

Gyakorlatilag mindent megad, amire a szervezetnek szüksége van. A propolisz tinktúra fogyasztása valamilyen étellel vagy folyadékkal javasolt, például kockacukorra, mézre, kenyérre, joghurtba, kávéhabra csepegtetve. A beobee.hu webshopban többféle kiszerelésben, alkoholos és alkoholmentes formában is megrendelhető, kiváló minőségben.