bitkészlet

A bitkészlet segítségével minden típusú csavar kezelhető

A klasszikus csavarhúzók létjogosultsága mindmáig fennáll, de innovatív és igen praktikus megoldás is van a csavarok rögzítésére, illetve eltávolítására.

A bitkészlet előnye abban rejlik, hogy az összeállítástól függően, kezelhető a segítségével mindenféle méretű és kialakítású csavarfej, legyen szó laposról, kereszthoronyosról, imbuszosról, lyukas imbuszosról, egyszerű vagy biztonsági torxról, a Tri-Wingről vagy a négyzetesről. Maga a bit valójában a csavarhúzó nyélében cserélhető fej és a bitkészlet lényege, hogy különböző kialakítású csavarfejeket, azaz biteket tartalmaz.

Szükség szerint mindegyik bármikor és gyakorlatilag bárhol alkalmazható. A trgszerszam.hu webáruház többek között ilyen szettek forgalmazásával is foglalkozik, a palettán megtalálható készletek kivétel nélkül magas minőséget képviselnek, amit szavatolnak a neves gyártók, a DeWalt, a Makita és még mások.

Mindegyik bitkészlet esetében érvényes, hogy a hegy fekvése stabil, ennek köszönhetően nem fog a munkavégzés során kiesni a tartóból és maximális tartást, valamint precíz megvezetést garantál.