Kopaszodás ellen bevált módszer

A Hair transplant biztonságos eljárás

Amikor belenézünk a tükörbe és szomorúan konstatáljuk, hogy bizony minket is elért a végzetünk, akkor sokan elgondolkodunk a hajbeültetés lehetőségén. Megéri? Fáj? Látványos lesz a végeredmény? Természetesen megéri, hiszen a kopaszodás ellen a Hair transplant valóban hatékony módszer.

Manapság már egyre több klinikán alkalmaznak fájdalommentes módszereket. Hazánk élen jár a Hair transplant terén, ezért egész Európa számos pontjáról érkeznek dús hajkoronára áhítozó páciensek.

Az internet tele van mindenféle félrevezető cikkekkel a kopaszodással kapcsolatban és ennek a férfiak hajlamosak bedőlni, hiszen ez legalább olyan érzékenyen érinti őket, mint a hölgyeket az alakjukkal kapcsolatos kérdések.

A Hair transplant egy plasztikai beavatkozás, aminek során egészséges hajhagymák kerülnek beültetésre a fejbőr azon területére, ahonnan már kihullt a haj. Nem kell hónapokon keresztül különféle készítményekkel kenegetni a fejbőrt, nem kell vitaminokat és táplálék kiegészítőket szedni. Elég néhány hét türelem és a Hair transplant meghozza a kívánt végeredményt.