aminosavak

Aminosavak nem csupán az izomzat fejlődéséhez

A vitaminok, ásványi anyagok mellett, újabb fogalmakat tanultunk meg az évek során, amelyek létszükségletűek a testünk helyes működéséhez. Az aminosavak már nem ismeretlenek számunkra, hiszen sok helyen halljuk, olvassuk, hogy mennyire kellenek az egészségünkhöz.

Azt már sokan tudják, hogy a sportolók aktív izomzatának növekedése nem képzelhető el nélkülük. De vajon azt hányan tudják, hogy az inak és az ínszalagok, valamint a haj és a bőr kialakulásában is fontos szerepet játszanak? A testi épség mellett, a szellemi fittség legalább annyira fontos. Az aminosavak befolyásolják az idegrendszer állapotát is azáltal, hogy szabályozzák a mentális aktivitást, a hangulatot és az alvást.

Nem vitás tehát, hogy elengedhetetlen elemei a szervezetnek, amiket hiány esetében pótolni kell. A niyodo.hu webshopban a legjobb minőségű aminosavak rendelhetőek meg olyan gyártóktól, mint a Nutriversum vagy GAL. A kiváló árfekvésű termékek különböző ízesítésben és kiszerelésben rendelhetőek meg, tabletta és por formájában.