Az aszalt vörösáfonya mint kitűnő nassolnivaló

Manapság már a legtöbben odafigyelnek az étkezésükre, hiszen még a mondás is úgy tartja, hogy “az vagy, amit megeszel”. Az aszalt vörösáfonya olyan ízletes gyümölcs, ami egyben nagyon egészséges is, kiváló nassolnivaló, valódi szuperélelmiszer. Főleg a gyermekek, de általában mindenki hajlamos a nassolásra, két étkezés között valami finom majszolására.

A nagyobb boltokban azonban általában nem túl egészséges dolgok kaphatóak, a chips-ek és snacks-ek semmi tápértékkel nem halmozzák el az embert, azonban felesleges sóval, cukorral és üres kalóriákkal annál inkább. Az aszalt vörösáfonya viszont kizárólag értékes dolgokat tartalmaz a szervezetre nézve. Ezek között megemlíthető a rengeteg ásványi anyag, valamint az A-, B-, C-, és E-vitamin.

Flavonoid és antioxidáns tartalma tagadhatatlan, így nagyon jó érvédő hatású. Az aszalt vörösáfonya nagy szerepet játszik az immunrendszer erősítésében, véd a fertőzések ellen, sejtregeneráló, méregtelenítő. Nagyon jó hatással van a húgyúti fertőzések megelőzésében, kezelésében. Az aszalt vörösáfonya tápértéke magas, ezért kifejezetten ajánlott a fogyasztása az étkezések között.

A legjobb minél nagyon kiszerelésben vásárolni belőle, hiszen úgy olcsóbb. Ezt megteheti a bulkshop.hu online boltban. Az aszalt vörösáfonya nassolnivalónak a legnépszerűbb, azonban rendkívül egészséges reggeli is készíthető belőle. A már említett online shop weboldalán az áfonyás zabpehely receptje is olvasható, aminek alapján gyorsan és egyszerűen készíthet bárki finom ételt.