labor köpeny

Félhosszú orvosi labor köpeny

Minden munkahelyre más-más ruházat szükséges, amiben a dolgozók jól érzik magukat, kényelmesen tudják végezni a feladataikat. Az elvárásoknak megfelelő kialakítású a labor köpeny, aminek legfőbb tulajdonsága, hogy maximális védelmet nyújt a munkahelyi tevékenységek során.

A healerstore.com webáruház kínálatában számtalan modell szerepel, ezért itt érdemes szétnéznie, ha új munkaruhára van szüksége. A professzionális kollekció darabjait karcsúsított sziluettek, tiszta vonalak és klasszikus részletek határozzák meg.

A labor köpeny 100% pamutból készül, aminek köszönhetően kellemes tapintású, bőrbarát és több mosás után is változatlan marad. A termékpalettán helyet kaptak a hölgyeknek és a férfiaknak való köpenyek egyaránt, ezért senki nem fog üres kézzel távozni ebből az online szaküzletből.

Csinos darabok, amelyek könnyű munkahelyi viseletet biztosítanak. Professzionális kidolgozottságú például a Lina félhosszú orvosi labor köpeny, ami a maga minimál stílusával könnyebbé teszi a viselőjének munkanapjait.