MiniCRM

Mik a MiniCRM előnyei?

A modern gazdasági rendszer kifejezetten a különféle termékek és szolgáltatások előállítására, valamint azok értékesítésére alapszik. A cél tehát a folyamatos termelés, majd pedig eladás. Ez utóbbi hiányában ugyanis hiába történik meg a gyártás, hiszen az árucikkek csak a raktárakban gyarapodnak, ahelyett, hogy a potenciális vevőkhöz jussanak el. Figyelni kell tehát a részletekre. Egy vállalkozásnak az a jó, ha adott dologból minél többet ad el. Kereslet és kínálat – szokták mondani, de manapság ez már nem éppen így működik. A keresletet ugyanis meg lehet teremteni az ügyes marketinggel. Rá kell tehát venni az embereket a vásárlásra.

Fel kell ébreszteni bennük az igényt az adott termékre. Az ügyfelek kezelése viszont nem egyszerű feladat. A cél növelni az eladásokat, amit úgy lehet, ha minél több vevőhöz jutsz el. Számukra személyre szabott ajánlatot biztosítani, kiegészítő csomagokat kínálni, mindezt levélben vagy telefonon keresztül, olyan értékesítői feladat, ami könnyen zavart okozhat. Tudni kell továbbá kezelni az érdeklődőket, mert nem mindegyikből lesz végső soron biztos vevő, de akiből igen, arra megéri támaszkodni.

Miként lehet minden fontos információt észben tartani? Ezért is érdemes elgondolkozni vállalkozóként a MiniCRM rendszer bevezetéséről. A Customer Relationship Managementet az ügyfélkapcsolatok hatékony kezelését jelenti. Ez a szoftver összefogja az ügyfelek adatait, azok kezelését és irányítását, átláthatóságát. Segítségével az értékesítők könnyen átvehetik egymás dolgát, ha betegség vagy szabadság miatt valaki éppen nem ér rá az aktuális feladatok ellátására.

A külső tárhelyen való adatrögzítés megelőzi az illetéktelen hozzáférést és az adatokkal való belső kereskedést. A projektmenedzsment, ügyfélkezelés, marketing, számlázás és végül az eladások kezelése ugyanazon platformon belül, teljesen átlátható módon zajlik. Mindenképpen megéri kipróbálni ezt a rendszert, amivel jelentősen növelhető a bevétel és olyan adatbázis építhető fel, amivel a bevétel folyamatosan növelhető, a stabil kapcsolattartás révén. A MiniCRM minden vállalkozást előre tud vinni.