monopoly fajták

Izgalmas Monopoly fajták a játékbolt polcain

A Monopoly társasjáték az 1800-as évekre nyúlik vissza, ekkor terjedtek el jelentősen a vagyongyűjtő társasjátékok. Később számos szabadalmaztatott verzió berobbant a köztudatba és mára Monopoly fajták sokasága várja a játszani vágyókat. A Jóbarátok típussal feleleveníthetjük a közkedvelt és humoros sorozatot.

Bármelyik szereplővel azonosulhatunk, a játéktáblán megjelennek a szériák legvidámabb pillanatai. A Monopoly fajták egyik angol nyelvű verziója a Rolling Stones rajongókat szólítja meg. A játék végigköveti az együttes alakulását és sikereinek történetét, bemutatja a híres albumokat és az emlékezetes koncerteket. Tökéletes ajándékötlet azoknak, akik szeretik a banda zenéjét.

A Monopoly Budapest a főváros jellegzetesebb turisztikai nevezetességeit vonultatja fel, a különböző látnivalókat viszont most nem csupán megtekinteni, hanem megvásárolni is lehetőségünk adódik. A különböző Monopoly fajták egy érdekes és változatos kalandra invitálnak. Építkezzen mindenki kedvére és kísérje figyelemmel a befektetéseinek alakulását!